Over ons

Wie zijn we?

Ontmoet Peters Development: Uw Ambities, Onze Missie

  • Innovatieve aanpak voor webontwikkeling
  • Persoonlijke ondersteuning bij elk project
  • Betrouwbare oplossingen voor ZZP'ers
  • Gebruiksvriendelijke ontworpen interfaces
  • Transparante communicatie en advies
  • Veilige integratie van online betalen zoals iDEAL
  • Duurzame en schaalbare digitale infrastructuur
  • Toegewijd aan het succes van uw onderneming

Als de drijvende kracht achter Peters Development, weet ik hoe essentieel het is om oplossingen te hebben die niet alleen krachtig en schaalbaar zijn, maar ook persoonlijk en betaalbaar.

 

Het begon allemaal met mijn eigen zoektocht naar betere software - een pad dat leidde tot het oprichten van een bedrijf waar elke zelfstandige professional en midden- en kleinbedrijf zich thuis voelt. Bij Peters Development streven we ernaar om digitale gereedschappen te creëren die niet alleen passen bij de dynamiek van de ZZP'er, maar ook de veelzijdige eisen van het MKB.

Uw Digitale Ambachtspartner: Toewijding en Expertise

Bij Peters Development gaat het om meer dan alleen code en ontwerp; het gaat om het begrijpen en realiseren van uw visie. We weten dat achter elke ZZP'er en MKB'er een verhaal schuilt, een droom om iets geweldigs te bouwen. Daarom luisteren we eerst naar uw verhaal, leren uw bedrijf kennen, en zetten dan onze technische expertise in om uw digitale aanwezigheid handen en voeten te geven.

 

Wij geloven in samenwerking, transparantie en duurzame groei. Wanneer u met ons samenwerkt, kiest u voor een partner die investeert in langetermijnrelaties en die de waarde kent van persoonlijke service. Onze klanten waarderen de op maat gemaakte aanpak, waarbij we garant staan voor oplossingen die niet alleen vandaag werken, maar ook morgen relevant blijven.

 

Van de eerste schets tot de laatste code, uw project is bij ons in goede handen. Of u nu een startende ZZP'er bent of een gevestigde MKB'er, wij hebben de tools, de kennis en de passie om uw onderneming naar het volgende niveau te tillen. Samen zetten we grote ideeën om in digitale realiteit, met de precisie en het vakmanschap dat uw onderneming verdient.

Maak kennis met ons deskundige team

Ons Team

Ontmoet de experts achter Peters Development: een groep gedreven professionals die samenwerken om uw digitale visie tot leven te brengen. Maak kennis met ons team!

Bas Peters

Bas Peters

Full Stack Developer
Peters Development
Mike Smit

Mike Smit

Full Stack Developer
Value Adding
Marijn Pluijm

Marijn Pluijm

Beeldmaker
Marijn Pluijm Multimedia

Al een jaar gebruik ik de facturatiefuncties van de ZZP Tool met geweldige resultaten. Alles werkt vlekkeloos, zonder klachten of verbeterpunten. Ik ben benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van dit concept!

Wakka vd Schout

Cas Schouten

Als ZZP'er balanceer ik tussen opdrachten en administratie. Dankzij de ZZP Tool maak en verstuur ik facturen snel en bewaar ik ze overzichtelijk. Mijn werk is nu veel efficiënter!

Derks Dienstverlening en Veiligheid

Mike Derks

Wij zijn fijn geholpen voor onze nieuwe website en zijn en zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Nobelen Interieurbouw

Johan van den Nobelen

Enthousiast geworden?

Laten we praten