Diensten

Webapplicatie

Webapplicatie laten maken?

Bij Peters Development zien we webapplicaties, inclusief SaaS (Software as a Service) platformen, als meer dan alleen techniek en ontwerp. Ze vormen een cruciale bondgenoot voor diverse organisaties, van zakelijke ondernemingen tot verenigingen en clubs.

 

Deze applicaties vormen een transformatieve kracht die de manier waarop u werkt en organiseert radicaal kan verbeteren. Wij zetten in op maatwerk, waarbij elke webapplicatie specifiek is ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van uw organisatie. En met onze optionele samenwerkingen met topontwerpers en fotografen, tillen we uw project naar een hoger niveau van professionaliteit en visuele aantrekkelijkheid.

 

Onze webapplicaties zijn ontwikkeld om efficiëntie te stimuleren, processen te vereenvoudigen en de productiviteit aanzienlijk te verhogen. Bent u op zoek naar een oplossing die precies past bij wat u nodig heeft? Bij Peters Development vinden we dat u niets minder verdient.

De voordelen

Volledige Personalisatie

Uw bedrijf is uniek en uw software zou dat ook moeten zijn. Wij bouwen webapplicaties die perfect passen bij uw werkprocessen.

Schaalbaarheid

Naarmate uw bedrijf groeit, kan uw webapplicatie met u meegroeien. U hoeft zich geen zorgen te maken over softwarelicenties of het kopen van extra pakketten.

Beveiliging

Wij nemen beveiliging serieus en zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn met de nieuwste beveiligingstechnieken zoals 2FA. Dubbel beveiligd is dubbel zo veilig.

 • Wat is een webapplicatie?

  Dus, wat is een webapplicatie? In de basis, is het een applicatie die u via uw webbrowser gebruikt. Het is super handig - geen gedoe met het downloaden van software of u zorgen maken over updates. Of u nu op uw laptop, tablet of smartphone zit, uw webapplicatie is altijd binnen handbereik.

   

  Een webapplicatie kan van alles zijn: van een eenvoudig online formulier tot een compleet systeem waarmee u uw hele business runt. Het past zich aan uw wensen aan, net als een digitaal Zwitsers zakmes voor uw bedrijf.

   

  Bij Peters Development draait het allemaal om maatwerk. Wij bouwen webapplicaties die niet alleen passen bij wat u nu nodig hebt, maar ook meegroeien met uw bedrijf. We leveren geen standaardoplossingen, maar ontwikkelen iets wat net zo uniek en flexibel is als uw bedrijf. Dat is pas slim werken.

 • Wat is het verschil tussen een webapplicatie en een website?

  Alright, laten we het eens hebben over het verschil tussen een website en een webapplicatie. Het is een beetje zoals het verschil tussen een brochure en een smartphone. Een website? Dat is uw online brochure. Het toont wie u bent en wat u doet. Het is informatief, statisch, en zegt: "Hey, kijk eens hoe cool wij zijn!" Websites zijn geweldig voor het geven van info, contactgegevens tonen, en uw bedrijf in de schijnwerpers zetten.

   

  Maar een webapplicatie, dat is waar de actie is. Het is interactief, dynamisch, en het doet dingen. Denk aan online shoppen, het beheren van uw klantenbestand, het regelen van uw administratie, of zelfs het plannen van uw productie. Het is een tool die u helpt uw business te runnen, niet alleen maar te showen.

   

  Kortom, als u mensen wilt vertellen over uw bedrijf, pak u een website. Maar als u uw bedrijf wilt managen, uw klanten wilt bedienen of gewoon cool interactief spul wilt doen, dan is een webapplicatie uw nieuwe beste vriend. En bij Peters Development? We zijn experts in beide, dus wat u ook nodig heeft, wij hebben de know-how om het te laten gebeuren!

 • Een aantal voorbeelden van webapplicaties

  Webapplicaties zijn er in alle soorten en maten, van gigantische systemen die door grote bedrijven worden gebruikt tot kleine handige tools voor dagelijkse taken. Hier zijn wat voorbeelden:
   
  1. CRM-systemen zoals Salesforce en HubSpot:
   Dit zijn webapplicaties die bedrijven gebruiken om hun klantrelaties en verkoopprocessen te beheren.

  2. Social media platforms zoals Facebook en LinkedIn:
   Deze zijn in feite uitgebreide webapplicaties waarmee gebruikers kunnen interageren, content delen en netwerken.
  3. Projectmanagement tools zoals Trello en Asana:
   Deze webapplicaties helpen teams hun taken, projecten en deadlines te organiseren en te volgen.

  4. Online bankieren en financiële diensten:
   Banken bieden webapplicaties aan waarmee u uw financiën kunt beheren, betalingen kunt doen en uw uitgaven kunt bijhouden.

  5. Kleinere tools zoals online rekenmachines of weersvoorspellingsdiensten:
   Dit zijn eenvoudige, maar nuttige webapplicaties die specifieke taken uitvoeren.

  6. Online formulieren en enquêtes zoals Google Forms:
   Gebruikt voor het verzamelen van gegevens, feedback of voor onderzoeksdoeleinden.

   

  Van grote, complexe systemen tot eenvoudige tools, webapplicaties zijn overal en hebben een enorme impact op zowel het persoonlijke als professionele leven.

Tarieven

Bij Peters Development begrijpen we het belang van transparantie, vooral als het aankomt op financiële aspecten. We hanteren een startprijs, omdat elk project uniek is. Deze startprijs biedt u een initiële indicatie, maar de definitieve kosten worden bepaald door uw specifieke wensen en vereisten.

 

Beschouw de startprijs als het beginpunt van onze samenwerking. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de benodigde functies, de complexiteit en de omvang van uw webapplicatie. Dit proces is vergelijkbaar met het samenstellen van een pizza; de basis is er, maar elke toevoeging verhoogt zowel de kosten als de waarde.

 

Indien u streeft naar een onderscheidend project, bieden wij de mogelijkheid om samen te werken met topontwerpers en creatieve fotografen en videografen. Deze samenwerking is optioneel, maar kan de uitstraling van uw webapplicatie significant verhogen.

 

Wanneer u klaar bent om de financiële aspecten van uw plannen te bespreken, nodigen wij u uit voor een gesprek. Wij beloven een transparante en informatieve benadering, zonder dwingende verkooppraatjes.

 

Basis applicatie
 • Veilige basis applicatie
 • SSL beveiliging
 • Responsive design
 • Data registratie
 • Schaalbaar in de toekomst
 • Multi user systeem
 • Voorbeeld: ledenregistratie
 • Neem contact op om de opties te bespreken

€1699

/vanaf
Standaard applicatie
 • Alles uit basic
 • 2FA login beveiliging
 • Meer functionaliteiten
 • API koppelingen
 • Extra data registraties
 • Uitgebreidere data relaties
 • Voorbeeld: simpel intern bedrijfsproces systeem

€3199

/vanaf
Uitgebreide applicatie
 • Alles uit basic
 • Alles uit standaard
 • Maatwerk
 • Veel gebruikers
 • Uitgebreide functie's
 • Voorbeeld: Uitgebreide interne bedrijfssoftware of een social media achtig platform

Prijs op aanvraag

Optionele Diensten

Versterk de uitstraling van uw webapplicatie met professionele fotografie, dynamische videografie en een onderscheidend logo, of kies voor een volledige huisstijl voor maximale coherentie en professionaliteit.

Fotografie
Laat de visuele identiteit van uw merk spreken met professioneel genomen product of bedrijfsfoto's.

€299

/ vanaf
Logo
Transformeer uw merkidentiteit met een onderscheidend logo, ontworpen om indruk te maken en uw waarden te weerspiegelen.

€69

/ vanaf
Videografie
Breng uw merk tot leven met boeiende videocontent die de essentie van uw bedrijf of product op een dynamische wijze presenteert.

€599

/ vanaf

Klaar om de volgende technische stap te zetten in uw bedrijf?

Laten we praten

Wij zijn fijn geholpen voor onze nieuwe website en zijn en zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Nobelen Interieurbouw

Johan van den Nobelen

Al een jaar gebruik ik de facturatiefuncties van de ZZP Tool met geweldige resultaten. Alles werkt vlekkeloos, zonder klachten of verbeterpunten. Ik ben benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van dit concept!

Wakka vd Schout

Cas Schouten

Als ZZP'er balanceer ik tussen opdrachten en administratie. Dankzij de ZZP Tool maak en verstuur ik facturen snel en bewaar ik ze overzichtelijk. Mijn werk is nu veel efficiënter!

Derks Dienstverlening en Veiligheid

Mike Derks