Uw Online Winkel, Vereenvoudigd

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelle betalingsverwerking
  • Coupons
  • Overzichtelijk
  • Efficiënte orderafhandeling
  • Zelf orders aanmaken

Maak kennis met de webshopmodule van de ZZP Tool, uw gateway naar een effectieve en gebruiksvriendelijke online verkoopervaring. Deze module is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige professionals die de stap willen zetten naar online verkoop. Met onze webshopmodule kunt u eenvoudig een online winkel opzetten en beheren, uw producten op een aantrekkelijke manier presenteren en moeiteloos online transacties verwerken.

 

Of u nu fysieke producten, digitale diensten of een combinatie van beide aanbiedt, onze tool biedt de flexibiliteit en functionaliteit die u nodig heeft om uw webshop te laten bloeien. Stap in de wereld van online handel met een webshop die net zo uniek en professioneel is als uw bedrijf.

Bestelbeheer, Klantcommunicatie & Promoties

Eenvoudig Bestellingen Beheren met de ZZP Tool Webshop Module

Voeg moeiteloos nieuwe orders toe aan uw webshop met de ZZP Tool. Of ze nu automatisch binnenkomen via uw online winkel of handmatig worden ingevoerd, het proces is gestroomlijnd voor efficiëntie. Bij het handmatig aanmaken van een bestelling, kunt u direct een betaallink naar uw klant sturen, waardoor het betalingsproces versneld wordt. Voor klanten die liever offline betalen, biedt de ZZP Tool ook de mogelijkheid om handmatige betalingen te registreren. Beheer uw webshop orders naadloos en zorg voor een vlot betalingsverkeer met de gebruiksvriendelijke Webshop Module van de ZZP Tool. Uw e-commerce activiteiten zijn nog nooit zo overzichtelijk geweest!

Beheer Bestellingen Effectief met Orderbeheer in de ZZP Tool

De ZZP Tool is ontworpen om u volledige controle te geven over elke bestelling. Op het orderoverzichtsscherm, zoals weergegeven, kunt u gemakkelijk belangrijke details van elke transactie aanpassen. Wilt u de afhaal- of bezorgdatum wijzigen? Geen probleem. Moet de track & trace code bijgewerkt worden na verzending? Een paar klikken en het is geregeld. Het systeem automatiseert de communicatie naar uw klant met updates over hun order, wat bijdraagt aan een soepele klantbeleving. Elke notificatie-email die naar de klant wordt verzonden, is volledig aanpasbaar — van de inhoud tot wanneer en onder welke naam deze wordt verstuurd. Dit personalisatieniveau verzekert dat communicatie consistent is met uw merk en klantenservice standaarden. Met de ZZP Tool blijft u in de bestuurdersstoel van uw webshop, terwijl u uw klanten op de hoogte houdt van elke stap in het bezorgproces.

Promoties met Coupons in de ZZP Tool Webshop

Activeer eenvoudig promotiecodes voor uw webshop met de couponbeheer functionaliteit van de ZZP Tool. Deze handige functie laat u toe om kortingscoupons te creëren die aansluiten bij uw marketingstrategie. Of u nu kiest voor tijdsgebonden aanbiedingen of kortingen die vanaf een bepaald aankoopbedrag gelden, de tool biedt flexibiliteit. U kunt tevens het aantal keer dat een coupon gebruikt kan worden beperken, waardoor u exclusieve kortingen kunt aanbieden en een gevoel van urgentie bij uw klanten kunt creëren. De couponmodule geeft duidelijk inzicht in de gebruiksfrequentie en de bespaarde bedragen, waardoor u uw verkoopstrategieën kunt finetunen voor maximaal effect.

Flexibele Verzendmethodes Beheren met ZZP Tool

Verzendopties op maat instellen wordt kinderspel met de ZZP Tool Webshop Module. U heeft de vrijheid om uw eigen verzendproces te hanteren en na het aanmaken van een zending bij de door u gekozen postdienst, zoals PostNL, kunt u de track en trace code direct in onze tool invoeren. Deze code wordt automatisch naar uw klant gemaild, waardoor zij hun bestelling gemakkelijk kunnen volgen. Naast pakketpost biedt de ZZP Tool ondersteuning voor briefpost, lokale bezorging en afhalen in de winkel, zodat u volledige controle behoudt over de verzendvoorkeuren van uw bedrijf. Ons systeem vereenvoudigt het proces zonder de noodzaak voor directe koppelingen met externe postsystemen, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte ervaring, zowel voor u als voor uw klanten.

Beheer uw Bestellingen Effectief met de Afhaal- en Bezorglijst

De Afhaal- en Bezorglijst functie binnen de ZZP Tool Webshop Module is een essentieel instrument voor zelfstandigen en kleine ondernemers die hun bestellingen efficiënt willen beheren. Deze pagina toont alle bestellingen die voor die dag gepland staan om opgehaald of bezorgd te worden. Handig gedetailleerd met informatie zoals afhaaltijd, lijst van producten, de betaalmethode en de prijs, biedt het een helder inzicht in de status van elke bestelling. Een van de sterke punten van dit systeem is de interactieve 'Afgehaald' knop. Door hierop te klikken nadat een bestelling is opgehaald, wordt de order onmiddellijk uit de lijst verwijderd. Dit handmatige aspect zorgt voor een betrouwbare controle over de orderverwerking en voorkomt dat bestellingen onopgemerkt blijven of dubbel worden verwerkt. Deze directe actie faciliteert een ordelijke workflow en helpt bij het handhaven van een actuele stand van zaken, wat essentieel is voor de dynamische wereld van e-commerce.

Volg Elke Stap met het Orderlog van ZZP Tool

Houd nauwkeurig elke beweging van uw orders bij met het Orderlog in de ZZP Tool Webshop Module. Zie in een oogopslag alle acties, van ontvangst tot statuswijzigingen. Voeg zelf notities toe voor een compleet overzicht. Perfect voor een gestructureerde orderafhandeling.

Enthousiast geworden?

Contact opnemen