Klanten Eenvoudig en Veilig laten Betalen

  • Betaalgemak voor uw klanten
  • Veilig betalen
  • Snelle transacties
  • Automatische boekhouding

Met de integratie van Mollie's betalingsverwerking in de ZZP Tool kunt u nu moeiteloos en veilig online betalingen voor uw facturen en webshop orders ontvangen. Dankzij de betrouwbare API van Mollie, een vooraanstaande betalingsprovider, bieden we u de mogelijkheid om transacties via iDEAL en PayPal te faciliteren. Dit brengt het gemak van snelle en eenvoudige betalingen direct binnen handbereik van uw klanten.

 

De snelheid van online betalen via iDEAL of PayPal, twee van de meest gebruikte betaalmethoden, optimaliseert de klanttevredenheid door de directheid van transacties. Uw klanten profiteren van het betaalgemak, terwijl u verzekerd bent van een veilige en naadloze financiële afhandeling.

 

Voor een gepersonaliseerde betaalervaring kunnen klanten gebruikmaken van de Betaalscherm module van de ZZP Tool. Hier worden zij verwelkomd op een bedrijfsspecifieke pagina die de betalings- en factuurgegevens helder weergeeft, voordat ze de betaling afronden. Dit verhoogt niet alleen het vertrouwen in het betalingsproces, maar versterkt ook uw bedrijfsimago.

 

Buiten de ZZP Tool om kunnen we de Mollie integratie ook implementeren in andere webapplicaties, wat de veelzijdigheid van onze diensten onderstreept. Uw onderneming is hiermee toegerust voor de toekomst van online transacties, met een systeem dat zich aanpast aan de groei en de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Enthousiast geworden?

Contact opnemen